Handyman Bert samt Västsveriges Hus och Industriservice

Orgnr: 490301-XXXX

Handyman Bert lämnar alltid sina kunder nöjda efter utfört arbete. Bert jobbar mycket metodiskt och organiserat för att slutföra det arbete han tagit sig ann med högsta betyg.

Företaget
Företaget är egentligen uppbyggt på två företag, Handyman Bert och Västsveriges Hus och Industriservice. Tillsammans är dessa två företag stommen i min verksamhet. Västsveriges Hus och Industriservice startades 2006 medans Handyman Bert startades 2011 då jag fann att intresset för en lokal hanteverkare var stort. Ändamålet med verksamheten är att bistå med hantverksjobb inom byggsektor, trädgård och industrisektorn men även hjälpa till vid städ och transport eller annan förenlig verksamhet.

Bert Nygren
Jag som driver företaget heter Bert Nygren och jag föddes i slutet på 40 talet. Jag har genom åren lyckats samla på mig god erfarenhet inom många områden så som träbearbetning, el-lära, chaufförsyrket, kundanpassning, trädgårdskötsel, politik, försäljning och mycket annat. Jag brinner verkligen för att hjälpa människor och tar stor stolthet i detta. Jag drivs av att få jobba noggrannt och med mina händer. Att få bygga en veranda, plantera en ros i en fin trädgård, eller tillverka ett unikt föremål för någon är saker som får mig att le med hela hjärtat.

Jag kan även jobba mot rotavdrag.