Tänk er detta scenario:

Du kommer hem efter jobbet, det har varit en tuff dag. Chefen har klagat, kunder har gnällt och kollegorna har bara varit för mycket. Det första du upptäcker är att ytterdörren är sned och gångjärnen gnisslar. Du får hänga jackan på trappstolen då hängaren inte är uppsatt. Möblerna i köket borde ha bytts ut för länge sedan och det läcker in kalluft från fönstrena. Du går till badrummet för att skölja ansiktet. Kaklet har börjat lossna från väggen och den moderna inredning, för 30 år sedan, har börjat gulna och sjunga på sista versen.

Självklart är detta ett skräcksecenari för många och även om du inte har just så här mycket som behöver renoveras så kanske du ändå funderar på att göra om badrummet, eller måla om luckorna i köket eller bara ha något litet som behöver fixas till för att kunna hänga upp den där jackan ordentligt. Inget jobb är för smått eller för stort för mig. Jag löser biffen.

Kontakta mig gärna för att diskutera ditt drömprojekt vidare med mig. Eller ta en titt i mitt galleri på andra saker jag har gjort.